Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUG] Czyżby to był bug?

Kredens1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja moge spróbować wytłumaczyć ale nie widzie SS'a :( wstaw w code :D

najprawdopodobniej jakis lagg na WR lub tez moze to byc BUG

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Tzn. Że AW50 F został ci . np na 39 sekund i to jzu tego nie pokazuje... !

No tak ale pisało że na 2 min 20 sekund 2 minuty 19 sekund i zaczołem grać a po 10 minutach skończyłem i dzisiaj włanczam a tu takie coś a grałem wczoraj

Opublikowano

Najwyraźniej coś Ci się zbugowało zrób reloga i już tego nie powinieneś mieć a jeśli dalej będzie to pewnie jakiś błąd w systemie.

Po za tym chyba fajnie mieć AW50F co nie?

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja wczoraj mialem wszystkie bronie na koncie i wszostko na 6 slot i 3 gold na 8 slot jak gralem to crassh po 1 rundzie mozna mi to wytlumaczyc

Ale najlepsze to ze jak skonczyla sie 1 to pojawiala sie 2 bo jak skonczylo mi sie mp7 gold to pojawila sie k1 gold

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hahaha dobre ale mam loty że jeszcze nikt tego nie naprawił tak jest już od wr beta pamiętam jak g36 nie było od premy to sobie kupiłem i miałem to samo że przez około 2 dni miałem g36 nie napisane na ile czasu to bug ale on nie zawsze się trafia ty miałeś farta :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...